Oaie Tigaie Vanzare

Oi rasa Tigaie - cu cap ruginiu si negru
oaie tigaie vanzare
Oi rasa tigaie de vanzare

Detalii

Pret Oaie Tigaie :  350 lei

Varsta: intre 2-4 ani

Greutate

  • femele adulte: 55-65 kg
  • masculi adulti: 70-80kg 

De mai bine de 15 ani, selectam oile mereu în functie de calitate.

oaie tigaie
Caracteristici Oaie Tigaie

Generalitati animale

In ferma noastra, predomina oile rasa Tigaie, fiind remarcate prin capul negru si capul rosu. Comparativ cu alte rase, randamentul de crestere al mieilor este mult mai ridicat la oaia Tigaie. In plus, mieii din rasa oaie Tigaie sunt preferati la export, de catre clientii internationali. Oile din rasa Tigaie dezvoltate asigura o producțtie foarte buna atat de lapte cat si de carne si se preteaza bine pentru crestere atat la munte cat si la camp.

20141201_151542
Rasa Oaie Tigaie

Miei

Pentru reproducere, la Ferma Pastor, am folosit mereu berbeci de calitate prin care am contribuit la imbunatatirea rasei an de an. Pornind de la o medie de greutate de 35 kg la oile mame, am ajuns in momentul de fata la o greutate medie de 65-70 kg la oile mame.

In 3 luni de zile, mieii din rasa Tigaie ating cu lejeritate greutatea de 20 kg.

Contacteaza-ne la numarul de telefon: 0765.28.44.33 sau accesand butonul alaturat!

Despre Noi

Ce poate fi mai frumos decat viata la tara? Ai parte mereu de aer curat, liniste si esti inconjurat de frumusetile naturii. Viata la tara inseamna pentru multa lume sanatate, atat din punct de vedere al aerului si a libertatii de miscare, cat si al posibilitatilor nenumarate de crestere a hranei bio.

Ma numesc Pastor Nicolae si, pentru mine, viata la tara s-a transformat din pasiune in munca full-time. De mic copil, am prins pasiunea pentru cresterea animalelor de la parintii mei. Cu timpul, am accesat fonduri europene pentru ferma familiei mele si am dezvoltat-o la standarde inalte, cum este astazi. Am marit efectivele de animale, punand mereu accent pe calitatea productiei.

In 2013, am inscris Ferma Pastor in Registrul Genealogic si Controlul Oficial al Productiei. Astfel, de atunci si pana in prezent am reușit sa imbunatatesc genetica si totodata sa cresc productivitatea de lapte de la 3400 kg pe ferma, cat era atunci, la 5992 kg medie pe ferma, in momentul de fata.

Contact

Sat. Saramas Nr.5A, jud Covasna, Romania

0765.28.44.33