Porci de vanzare

Porci de vanzare - Landrace, Marele Alb, Pietrain si Duroc
porci vanzare brasov
Porci de vanzare

Detalii

Pret porci de vanzare :  6 – 9 lei / kilogram

Varsta: intre 6 saptamani – 1 an

La Ferma Pastor, in prezent exista 4 rase de porci, disponibile la vanzare:
– 2 rase folosite la reproductie (Landrace si Marele Alb)
– 2 rase folosite la ingrasarea intensiva (Pietrain si Duroc)
La noi gasiti la vanzare atat scroafe de reproductie cat si purcei pentru crestere si porci de sacrificat.

porci de vanzare marele-alb-1
Landrace si Marele Alb

Porci de vanzare

Capul porcului din rasa Landrace este relativ mic, are un profil usor concav, aproape drept. Linia spinarii este dreapta-ascendenta sau putin concava, iar trunchiul este lung, avand 1-2 vertebre dorsale în plus.

Pentru rasa Marele Alb prolificitatea este ridicata, obtinandu-se in medie 10-11 purcei la fatare, iar scroafele sunt bune mame, avand si o capacitate buna de alaptare.

porci de vanzare
Pietrain si Duroc

Porci de vanzare

Rasa de porci Duroc are o crestere rapida, sporul zilnic fiind considerabil datorita eficientei in asimilarea furajelor.

Rasa de porci Pietrain este ideala pentru carne, exemplarele avand corpul cilindric, cu spetele largi si bine dezvoltate, jamboanele globuloase, membrele scurte, cu osatura fina si rezistente.

Contacteaza-ne la numarul de telefon: 0765.28.44.33 sau accesand butonul alaturat!

Despre Noi

Ce poate fi mai frumos decat viata la tara? Ai parte mereu de aer curat, liniste si esti inconjurat de frumusetile naturii. Viata la tara inseamna pentru multa lume sanatate, atat din punct de vedere al aerului si a libertatii de miscare, cat si al posibilitatilor nenumarate de crestere a hranei bio.

Ma numesc Pastor Nicolae si, pentru mine, viata la tara s-a transformat din pasiune in munca full-time. De mic copil, am prins pasiunea pentru cresterea animalelor de la parintii mei. Cu timpul, am accesat fonduri europene pentru ferma familiei mele si am dezvoltat-o la standarde inalte, cum este astazi. Am marit efectivele de animale, punand mereu accent pe calitatea productiei.

In 2013, am inscris Ferma Pastor in Registrul Genealogic si Controlul Oficial al Productiei. Astfel, de atunci si pana in prezent am reușit sa imbunatatesc genetica si totodata sa cresc productivitatea de lapte de la 3400 kg pe ferma, cat era atunci, la 5992 kg medie pe ferma, in momentul de fata.

Contact

Sat. Saramas Nr.5A, jud Covasna, Romania

0765.28.44.33